Om os

Politikens Lokalaviser A/S

Politikens Lokalaviser A/S leverer lokale nyheder og lokal markedsføring til mere end 1,5 mio. husstande i Danmark og Sverige hver uge. Det sker gennem gratis, lokale ugeaviser og via lokale netaviser, mobilsites og web-tv. Aviserne udkommer i Danmark primært tirsdag-onsdag og torsdag-fredag (for weekendavisernes vedkommende). I Sverige udkommer de fleste om lørdagen.

Lokalavisen.dk er Danmarks største lokale nyhedssite målt på antallet af besøgende. Hver måned besøges Lokalavisen.dk mere end 3,5 mio. gange (desktop, tablet og mobil, jan-august 2017). Vores svenske lokale nyhedssite Lokaltidningen.se besøges hver måned ca. 475.000 gange (desktop, tablet og mobil, jan-august 2017).

Politikens Lokalaviser har de seneste år gennemgået en betydelig vækst, der blandt andet viser sig i antallet af titler: I år 2000 omfattede udgivelseslisten 15 danske titler. I midten af 2017 var antallet øget til 65 aviser, der udgives i Sverige og i Danmark.

I Danmark udgiver Politikens Lokalaviser 36 titler og har et ugentligt oplag på mere end 1 mio. eksemplarer. I Sverige udgives 29 titler med et gennemsnitligt oplag på ca. 550.000 eksemplarer.

Dette kort viser det aktuelle dækningsområde for printaviserne.

Forretningsaktiviteterne omfatter desuden udgivelse af specialaviser og bureauvirksomhed.

Markedsposition
Politikens Lokalaviser har aktiviteter i Jylland, hvor der udgives 13 titler i Østjylland. På Sjælland udgives 23 titler. En stor del af udgivelserne udkommer i samme kommune/byområde som henholdsvis midtuge- og slutugeavis. I Sverige, primært i syd, udgives 29 aviser, næsten alle under navnet Lokaltidningen.

Politikens Lokalaviser er en dynamisk virksomhed orienteret mod vækst. Samtidig lægger virksomheden vægt på at være en god arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Politikens Lokalaviser lægger vægt på den lokale forankring, men udnytter stordrift, hvor det er muligt.

Virksomheden ønsker at vokse inden for alle former for gratis nyhedsmedier og ønsker at fastholde eller opnå positionen som det mest læste lokale medie i det enkelte område.

Ledelse
Virksomheden ledes fra Birkerød i Danmark og har svensk hovedkontor i Malmø. Politikens Lokalaviser A/S er et 100 pct. ejet datterselskab af JP/Politikens Hus A/S.

Delete content
Are you sure you wish to delete?
Annuller
Delete
arrow_back close
Gå til betaling
Vælg for at fortsætte
Log ind
Opret bruger
Fortsæt som gæst
Log ind
Opret bruger
visibility
Jeg har glemt min adgangskode